Stel Menus in in het Admin Paneel

Over Ons

First Center Academie

Blijf jezelf ontwikkelen met de First Center Academie

De First Center Academie is het opleidingsplatform van First Center bv. First Center geeft al sinds 1993 grafische opleidingen. Ooit begonnen met PageMaker 1.0 op de Mac Classic. In al die jaren heeft First Center ervaring opgedaan om mensen te helpen bij steeds verdere vernieuwing en modernisering. Al deze ervaring is nu online gebundeld en voor iedereen toegankelijk gemaakt. We hebben de hulp gekregen van een aantal zeer ervaren specialisten met wie we de academie nu verder uitbouwen.

Ondertussen heeft de academie het vertrouwen gekregen van veel professionals en hebben ze ondertussen meerdere nieuwe vaardigheden geleerd. Wij zijn er voor de mensen die altijd meer willen leren en nooit denken alles te weten.

De instructeurs van First Center Academie

Instructeur Gaetan.
Instructeur Jan.
Instructeur Frans.

Het team bestaat uit professionals uit het grafische werkveld. De verschillende cursuspakketten worden gemaakt door echte professionals. Onze trainers hebben hun kennis opgedaan in “de echte wereld”. Daardoor spreken ze dus uit ervaring, en dat komt de kwaliteit natuurlijk ten goede! Ook gunnen ze iedereen die zich wilt blijven ontwikkelen op het gebied van vormgeving, beeldbewerking, web-ontwikkeling, tekenen en animeren betaalbare kennis toe!

© 2023 First Center B.V. - Powered by Maatos