Stel Menus in in het Admin Paneel

Over Ons

First Academie

Blijf jezelf ontwikkelen met First Academie

De First Academie is het opleidingsplatform van First Center bv. First Center geeft al sinds 1993 grafische opleidingen. Ooit begonnen met pagemaker 1.0 op de Mac Classic. In al die jaren heeft First Center ervaring opgedaan om mensen te helpen bij steeds verdere vernieuwing en modernisering. Al deze ervaring is nu online gebundeld en voor iedereen toegankelijk gemaakt. We hebben de hulp gekregen van een aantal zeer ervaren specialisten met wie de First Academie nu verder uitbouwen.

Ondertussen heeft de First Academie het vertrouwen gekregen van veel professionals en hebben ze ondertussen meerdere nieuwe vaardigheden geleerd. Wij zijn er voor de mensen die altijd meer willen leren en nooit denken alles te weten.

Het team van First Center

Het team bestaat uit professionals uit het werkveld. De verschillende cursuspakketten worden gemaakt door echte professionals. Onze trainers hebben hun kennis opgedaan in “de echte wereld”. Daardoor spreken ze dus uit ervaring, en dat komt de kwaliteit uiteraard ten goede! Ook gunnen ze iedereen die zich wilt blijven ontwikkelen op het gebied vormgeving, beeldbewerking, web-ontwikkeling, tekenen en animeren betaalbare kennis toe!

top
© 2019 First Center B.V. - Powered by Maatos